NOVA ISKUSTVA


Tour of Croatia traži volontere

Organizatori će izabrati ukupno 400 volontera (60 na svakoj etapi) koji će proći kratku obuku.

Objavljeno PIŠE: K.Lujak FOTO: Tour of Croatia
FacebookTwitterEmail

– Obožavaš biciklizam i sanjaš o tome da upoznaš biciklističke zvijezde ili iz prve ruke saznaš sve tajne organizacije kompleksnog sportskog događanja koje se održava u 12 gradova tijekom 6 dana?

Onda je ovo prava prilika za tebe! Ususret ovogodišnjem izdanju utrke Tour of Croatia pozivamo sve zaljubljenike u biciklizam, željne stjecanja novih iskustava i prijateljstava, da se pridruže timu volontera na etapi koja im najviše odgovara, ovisno o mjestu stanovanja.- poručuju organizatori prvog hrvatskog Toura.

Ove godine utrka će biti još bolja, dan duža, s još jačim imenima. Dolazak je već potvrdila najbolja svjetska  ekipa Tinkoff, a svih 6 etapa, na trasi dugačkoj više od 1150 kilometara duž Jadranske obale, Istre i unutrašnjosti Hrvatske vozit će se od 19. do 24. travnja. Sve etape i događanja na utrci moći će se pratiti i preko pametnih telefona i tableta uz pomoć CROZ-ove aplikacije.

Prijave se primaju do 25. ožujka, a prijavnicu s detaljnim uputama potrebno je ispuniti putem online formulara. Organizatori će izabrati ukupno 400 volontera (60 na svakoj etapi) koji će proći kratku obuku te dobiti svu potrebnu opremu za obavljanje svojih zadataka. Volonterski angažman upisat će se i u njihovu volontersku knjižicu, a svi sudionici podrške imat će osiguranu hranu, piće, majicu TOC 2016, zahvalnicu i nezaboravno iskustvo.

Sve informacije o utrci možete naći na www.tourofcroatia.com te na službenoj Facebook stranici.