POGLED ODOZGO


Padobranski desant na Zlatni rat

Kakva je zabava, adrenalin tijekom leta u prazno, vidljivo je i iz fotografija koje je snimio Saša Radica kamerom na svojoj kacigi.

Objavljeno PIŠE: Sandra Barčot FOTO: Saša Radica
FacebookTwitterEmail

Ljepoti plaže Zlatni rat nisu odoljeli ni padobranci splitskog kluba “Graviton”, pa su organizirali skakanje upravo na tu otočnu plažu.

– Prvi put imamo padobransko skakanje na Zlatni rat, uz sudjelovanje šesnaest padobranaca iz klubova “Tandem” i “Croatia2”, te nas domicilnih članova “Gravitona”. U šest naleta bilo je ukupno trideset skokova s visine od 1500 i 3000 metara – doznajemo od Saše Radice, ispred organizatora ovog padobranskog happeninga na Bolu.
A prvi koji je s visina doskočio na oblutke najljepše plaže na svijetu bio je Žan Ojdanić, potpredsjednik “Gravitona”, dok je posebna atrakcija za gledatelje bio let Tonija Abela Jurčevića, u takozvanom šišmiš-odijelu, iznad Bola i samog Zlatnog rata.

– Vremenski uvjeti bili su odlični, pa nam nije smetalo ni minus petnaest stupnjeva na visini od tri tisuće metara tijekom skokova. Plan nam je i ubuduće organizirati ovakve padobranske akcije, pa sve zainteresirane pozivamo da nam se pridruže i na padobranskim obukama.- poziva Radica i druge zaljubljenike u nebeske visine koji bi se okušali i u padobranskim skokovima.

Kakva je zabava, adrenalin tijekom leta u prazno, vidljivo je i iz fotografija koje je snimio upravo Saša Radica kamerom na svojoj kacigi.

Pabobran_6

Padobran_2

Padobran_3