REVOLUCIJA


Knog na tržište izbacuje novo zvono za bicikl Oi

Riječ je o zvoncu namjenjenom posebno za cestovne upravljače, a tvrtka je u samo jednom danu premašila traženi iznos za pet puta.

Objavljeno PIŠE: K.Lujak FOTO: Knog
FacebookTwitterEmail

Australska tvrtka Knog nedavno je pokrenula Kickstarter kampanju kako bi na tržište izbacila novo biciklističko zvono Oi. Riječ je o zvoncu namijenjenom uglavnom za cestovne upravljače, no moguće ga je montirati na sve vrste bicikla. Tvrtka je u samo jednom danu premašila traženi iznos za pet puta.

Nije tajna da korisnici vole minimalistički dizajn i funkcionalnost na koje se Knog fokusira pri proizvodnji svojeg asortimana. Oi zato izgleda kao ni jedno zvonce do sada, a i pristajat će na volane na koje mnoga ne mogu. Kružnog je oblika, što je prilično logično, a i ostale tvrtke bi mogle primijeniti Knogov dizajn u budućnosti.

 

Knog_Oi_handlebar-bike-bell_silver-road-600x450

Oi dolazi u 5 različitih boja: aluminijski, mesing, bakar, crni i titanijum. Također, proizvodi se u dvije različite veličine tako da pristaju upravljačima promjera 22.2mm i 31.8mm. Obje veličine jednako su široke, odnosno 15mm, tako da ne zauzimaju puno prostora što zvona ne čini teškima: 18g i 25g, za manje i veće zvono.