120 udarnih kilometara


Opara i Keč ‘protutnjali’ Cetinom

Održana pustolovna utrka “Cetina Adventure Race”

Objavljeno PIŠE: Merien Ilić
FacebookTwitterEmail

Nenad Keč i Danijel Krstulović-Opara, članovi HPD Mosor pobjednici su na 120-kilometarskoj utrci ”Cetina Adventure Race” s odličnim rezultatom od 8 sati i 56 minuta. Drugi kroz cilj prošli su Nikola Pavić i Vedran Ugrin (9 sati i 33 minute), a treći Ivan Želalić i Stipe Jerončić (9 sati i 34 minute).
Organizator Klub avanturističkih sportova ”Cetina Adventure” priredio je proteklog vikenda utrku kojom su zaljubljenici u avanturističke sportove imaliu priliku upoznati Cetinsku krajinu u svim njezinim nedovoljno istraženim dijelovima te uživati u ljepoti krajolika.
Utrka je prolazila kroz rijeku Cetinu, divlji krajolik dijela Kamešnice i Dinare, a natjecatelji, kroz kajak, plivanje, vožnju MTB-a, penjanje, absail, skokove sa stijena u vodu, prelazak preko užeta, imali su prigodu testirati svoje granice izdržljivosti, snagu volje te pokazati kako pobijediti ne znači doći prvi do cilja.
Paralelno, održan je i peti Gradski izazov u kojem su od djece najbrži bili Noa Poljak, Toni Križanac i Tomislav Šepćek. Od odraslih su kroz cilj prvi utrčali Elena Perković Paloš i Jakša Rošin.