izazov


Avantura počinje na Cetini

Bliži se atraktivna i zahtjevna multirace utrka

Objavljeno PIŠE: Merien Ilić
FacebookTwitterEmail

Fizička sprema, snaga volje, duh zajedništva i poznavanje mnogobrojnih vještina, samo su neki od uvjeta koje trebaju imati sudionici međunarodne pustolovne utrke “Cetina adventure” koja će se, u 7. izdanju, održati u subotu 3. lipnja u organizaciji Kluba avanturističkih sportova “Cetina Adventure”, sa startom iz Sinja.
Dvočlane ekipe trebat će svladati prirodne prepreke kroz različite discipline poput planinaskog trčanja, vožnje brdskog bicikla, absaila, skokova sa stijena, prelaska preko užeta, plivanja, kretanja kroz kanjon, vožnje kajacima i to u nepredvidljivim vremenskim i prirodnim uvjetima. Utrka od čak 100 kilometara dužine prolazi kroz rijeku Cetinu, jezero Peruća, divlji krajolik Kamešnice, Svilaje i Dinare te gradove Vrliku, Sinj i Trilj. Limit je 11 sati, pa tko izdrži.
Istog dana, u Sinju će se održati “Gradski izazov Cetina adventure” na kojem će sudjelovati cijele obitelji. Izazov je osmišljen na način da uz pomoć karte i uputa sudionici trebaju pronaći zadane točke po gradu Sinju. Više informacija mogu se vidjeti na facebook stranici Cetina adventure, a prijave na utrku su na stotinka.hr.

cetina3

Vijesti iz rubrike

Vijesti iz rubrike

Vijesti iz rubrike

Vijesti iz rubrike